Mijn naam is Myrthe Joanna van der Avoird (1986) en ik woon in Apeldoorn.

MiYo betekent in het Japans 'beeldschoon kind'.

 

In mijn leven heb ik veel gereisd en langere tijd in het buitenland gewoond. Door het avontuur en het onbekende aan te gaan heb ik mezelf goed leren kennen.  Voor mij is het altijd een droom geweest om iets voor kinderen te kunnen betekenen. Om deze droom te kunnen verwezenlijken ben ik Sociaal Pedagogische Hulpverlening gaan studeren.

 

Tijdens mijn opleiding heb ik stage gelopen binnen de kinderpsychiatrie bij een GGZ instelling als sociotherapeut. Hier was ik werkzaam op een dagbehandeling voor kinderen met emotionele problemen. Na mijn afstudeerjaar heb ik de mogelijkheid gekregen om binnen deze instelling als sociotherapeut aan de slag te gaan.

Toen ik hier begon met werken, heb ik de ruimte gekregen om mij breed te ontwikkelen. Zo heb ik op verschillende afdelingen, met verschillende doelgroepen kunnen werken (kinderen van 5

tot en met 12 en jeugd van 12 tot en met 18). Ik heb mij uiteindelijk gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van kinderen in de leeftijdscategorie van 5 tot en met 12 jaar. Momenteel ben ik binnen dezelfde instelling werkzaam bij de afdeling crisis diagnostiek voor kinderen.

 

Waarom kinderen en tieners? Kinderen en tieners zijn puur en eerlijk en dat ben ik ook. Ik probeer de taal van hen te spreken om ze zo goed mogelijk te kunnen benaderen. Het geeft mij

voldoening om met, maar ook voor hen te werken. Behalve de begeleiding/coaching vind ik het ook fantastisch om hen te zien ontplooien.

 

Ik coach kinderen en tieners met diverse problemen. Ik ben gespecialiseerd in problemen rondom de emotionele ontwikkeling. Onzekerheid (sociale interactie) “Ben ik wel leuk genoeg, wat zal men wel niet van mij denken?” Weerbaarheid “Ik vind het moeilijk om voor mezelf op te komen…” Angst en beginnende eetproblematiek.

 

 

NEEM CONTACT OP:

MiYo Kindercoaching

 

Myrthe van der Avoird

Mobiel: 06-12522221

Email: info@miyocoaching.nl

Website: www.miyocoaching.nl

Apeldoorn